Dva roky v pár řádcích

15.07.2018 14:21

Čím začít jako první je hodně těžká otázka.Pepova nemoc byla natolik časově náročná,že jsem vůbec neaktualizovala naše stránky.

Začnu tím,že už jsme u vrhu "E".Vrh "D" se narodil 13.8.2017 Kryli jsme Cedru z Vanyborek psem Quidem od Květušského potoka.Z tohoto spojení se narodili čtyři fenky a dva pejsci.Začnu fenkama: Dacker odjela do Krušných hor na samotu,Darlenne odjela do Západních Čech ke Stříbru,Delaware odjela na Jižní Moravu,A dianka zůstala u nás.Pejsci jsou :Drak,který odjel na Severní Moravu na Libavou jako náhrada za Arona z Vanyborek,který nešťastnou náhodou nepřežil střet s bachyní.Druhý pejsek je Del Gardo a odjel na Třeboňsko.Všichni se mají moc dobře. 

V té době,kdy jsme se doma kochali třítýdenníma štěňátkama z vrhu "D" nám ochrnul Roník na zadní nohy.7.9.2017 prodělal náročnou operaci páteře,kdy už jsme snad ani nedoufali,že se z toho dostane.Rony je však bojovník a po šesti týdnech se postavil na nohy

 

O půl roku později 15.3.2018 prodělala naše nejmenší Dianka z Vanyborek náročnou operaci nohy.Vše je v pořádku a Dianku nic neomezuje v lovu a běhání po lese.

9.5.2018 se na našem statku narodil vrh "E" .Opakovali jsme spojení Cedra z Vanyborek a Quido od Květušského potoka.Po náročném porodu se Cedra dočkala třech štěnátek-dva pejsci a jedna fenka.Pojmenovali jsme je Ernesto,Enrico a Ebbie Všichni tři už mají své nové smečky.Ernesto odešel jako první do Novohradských hor,druhá odešla Ebbie do Mladé Boleslavy a jako poslední odešel Enrico a ten si to namířil do Prahy. Třeba o nich v budoucnu ještě uslyšíme...

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode